ماهی تقویت کننده نیروی جنسی

ماهی تقویت کننده نیروی جنسی

ماهی‌ها از دسته موادی هستند که دارای ارزش غذایی بسیار بالایی بوده و به‌تنهایی حاوی اکثر مواد مغذی، مفید و ضروری برای بدن بوده که در تقویت قوای جنسی نیز مناسب‌اند. متخصصان امور تغذیه معتقدند پیروی از یک رژیم غذایی سرشار از ماهی می‌تواند عملکرد جنسی را در هر دو جنس بهبود بخشد. ماهی‌ها یکی از سالم‌ترین و مفیدترین غذاهایی هستند که می‌توانند ضعف و سستی قوای تناسلی را از بین ببرند. به‌طور کلی به‌منظور تندرستی و به‌ویژه تقویت قوای جنسی، مصرف منظم ماهی در وعده‌های غذایی از اهمیتی زیاد برخوردار است. مصرف غذاهای دریایی موجب توانایی نعوظ در مردان می‌شود. براساس مقاله‌‌ای چاپ‌شده در نشریة طب جنسی، مشخص شد که مصرف غذاهای دریایی توسط زنان مبتلا به دیابت (بیماری قند)، موجب می‌شود که عملکرد جنسی بهتری داشته باشند.
مصرف ماهی در تقویت کارکرد جنسی مردان و زنان تأثیر‌ی زیاد دارد، ولی ویژگی مخصوص این مادة غذایی که آن را نسبت به دیگر مواد در رتبه‌ای بالاتر قرار می‌دهد، نوع چربی موجود در آن است. براساس مطالعات صورت‌گرفته، ترکیب اسیدهای چرب موجود در ماهی، در تقویت اسپرم به‌عنوان یکی از عوامل مهم و مؤثر بر باروری قابل توجه است. ماهی، سرشار از اسیدهای چرب غیراشباع به‌نام امگا 3 و منبعی بسیار مناسب برای پروتئین‌های ضروری بدن است. انواع ماهی مانند ماهی آزاد و تُن به‌عنوان بخشی از یک رژیم غذایی سالم توصیه می‌شوند. چربی‌های مفید موجود در ماهی، در سلامت انسان و پیشگیری از بروز بسیاری از بیماری‌ها و کنترل و کمک به رفع اختلالات جنسی و عوارض گوناگون دیگر، نقشی مهم و سازنده برعهده دارند. ماهی قزل‌آلا و دیگر ماهی‌های آب سرد مانند ساردین، شاه‌ماهی و ماهی کولی به دلیل دارا بودن مقادیری بسیار از اسیدهای چرب ضروری امگا 3، برای افزایش نیروی جنسی و سلامت کلی بدن، بسیار سودمندند. اسیدهای چرب موجود در ماهی می‌توانند به درمان ناباروری مردان که دچار اختلال در تعداد، حرکت و شکل اسپرم هستند، کمک کنند. این اسیدهای چرب ضروری برای تنظیم عملکرد مغز و سیستم عصبی، مفید و حیاتی‌اند؛ همچنین در مبارزه با افسردگی و بهبود خلق و خو، حافظه و قدرت مغز نیز مؤثرند.
تمامی‌ ماهی‌ها، به‌خصوص قزل‌آلا، منبعی خوب و مناسب از ویتامین‌های ضروری گروه B ، (B­5، B6 و B12) محسوب می‌شوند که همۀ آنها در حفظ سلامت باروری مهم‌اند. ماهی، حاوی مقادیری قابل توجه از ویتامین‌های گروه B است که در تنظیم فعالیت سلول‌های عصبی و نیز در سلامت سیستم عصبی، تأثیری چشمگیر دارد. مادة مغذی دیگری که در ماهی به مقدار کافی وجود دارد، روی می‌باشد که در رشد کودکان و نوجوانان و همچنین در بلوغ جنسی نوجوانان، تأثیر دارد. ماهی با دارا بودن مقدار کافی از مادة غذایی «روی» می‌تواند به رشد و تنظیم بلوغ جنسی کمک کند. این مادة غذایی همچنین حاوی پتاسیم، فسفر، منیزیم و ویتامین است.  کباب ماهی تازه، تولیدکنندۀ منی به‌ویژه در زنان است. خوردن ماهی تازه و بریان با پیاز تازة سبز، موجب افزایش تولید منی و تقویت نعوظ می‌شود. میگو، سالاد ماهی و خاویار از جنبۀ تقویت و تحریک شهوانی قابل اهمیت‌اند. مصرف ماهی در افراد گرم‌مزاج موجب تقویت نیروی جنسی و نعوظ می‌شود. ماهی سنقور نیز که بیشتر در آب‌های سواحل کشورهای عربی صید شده و به‌صورت کباب مصرف می‌شود، در تقویت قدرت جنسی بسیار مفید است. مصرف ماهی‌های پُرچرب مانند قزل‌آلا، ساردین و تن ماهی جنوب (ماهی اقیانوس) برای درمان قاعدگی دردناک زن‌ها مفید است. استفاده از ماهی به‌ویژه ماهی سفید، باعث رقیق‌شدن خون گردیده و از آسیب‌رسیدن به رگ‌ها جلوگیری می‌کند. تحقیقات نشان داده که مصرف ماهی یا روغن آن، مانع از لخته‌شدن خون و رسوب‌های شریانی می‌گردد. جایگزین‌کردن گوشت قرمز با گوشت مرغ و ماهی، تأثیری فراوان در کاهش چربی‌های زیان‌آور در برنامة غذایی دارد.

برگرفته از کتاب نیروی جنسی سالم آرزوی همه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *