کتاب رو ببین و بخر
تا حالا شده کتابی را ندیده بخرید؟ قبلاً میرفتیم به کتابفروشی و کتاب را دستمان میگرفتیم و آن را ورانداز میکردیم. جلدش را خوب نگاه میکردیم تا ببینیم به کارمان میآید یا نه. و پشت جلد را نگاه میکردیم تا ببینیم کتاب معرفی شده است و آیا فرد معروفی آن را نقد یا معرفی کرده است. بعد میرفتیم سراغ فهرست مطالب تا ببینیم کتاب چند فصل یا بخش دارد و به چه موضوعاتی پرداخته است. شناسنامۀ کتاب را میدیدیم تا مشخص شود نویسندگان یا مترجمان، ویراستاران، صفحهآرا و سایر دستاندرکاران کتاب چه کسانی هستند و بعد صفحات کتاب را ورق میزدیم تا داخل کتاب را هم نگاهی بیاندازیم.
خوب این روش خرید کتاب بیشتر در قدیم رواج داشت، ولی حالا فرصتهای ما برای اینکار کمتر شده است. در حال حاضر، اکثر ناشران و توزیعکنندگان یا کتابفروشان کتابها را در فضای مجازی در معرض دید و فروش قرار میدهند. پس حالا چطور از موضوع درون کتاب باخبر شویم. برای افراد سخت سلیقه چندین راه گذاشتهایم تا کتاب را خوب، با دقت و سر حوصله بشناسند:
تصویر جلد را برایتان گذاشتهایم تا خوب نگاه کرده و تا حدودی پی به موضوع کتاب ببرید.
یک نقشۀ ذهنی از بخشها و فصلهای مختلف کتاب کشیده شده است تا در یک نگاه با محتوای کتاب آشنا شوید.
مقدمۀ استادان و صاحبنظران هم بهصورت کامل آمده است و همچنین از بین توضیحات این بزرگواران گلچینی تنظیم شده است. در مقدمۀ استادان و صاحبنظران، کتاب از دیدگاه تخصصی آنان معرفی شدهاند. یعنی اینکه:
اگر حوزۀ تخصصی شما مدیریت است، مقدمههای استاد بزرگوار و چهرۀ ماندگار مدیریت کشور، جناب آقای دکتر سیدمهدی الوانی یا استاد کسبوکار، جناب آقای دکتر سید حمید خداداد حسینی را مطالعه کنید. اگر در حوزۀ گرافیک، فونت و طراحی نشان کار میکنید، به مقدمۀ زنده یاد استاد دکتر مسعود سپهر مراجعه کنید و از نکات جالبی که در بارۀ کتاب بیان داشتهاند بهره ببرید. در صورت علاقهمندی و داشتن تخصص مدیریت آموزشی، به نظرات دقیق استادِ نکتهسنج جناب آقای دکتر محمدرضا بهرنگی مراجعه کنید. چنانچه در حوزۀ سلامت، بهویژه آموزش بهداشت و ارتقای سلامت، فعالیت میکنید و میخواهید پیامهای بهداشتی مؤثرتر و اثربخشتری را تولید کنید، مقدمۀ کاربردی استاد این حوزه جناب آقای دکتر محمدحسین تقدیسی را بهدقت بخوانید. درصورتیکه کارشناس، پژوهشگر، استاد یا دانشجوی مدیریت خدمات بهداشتیدرمانی هستید، میتوانید به مقدمۀ گهربار استاد دکتر سید جمال الدین طبیبی سر بزنید و از آن بهره ببرید.
سی صفحۀ اول کتاب به صورت فایل پیدیاف رایگان درآمده است؛ که شامل صفحۀ عنوان، شناسنامۀ کتاب، مقدمۀ استادان و صاحبنظران، مقدمۀ ناشر، فهرست مطالب، معرفی پدیدآوران کتاب، و فصل مقدمۀ کتاب است. نقد بعضی استادان و کارشناسان بهصورت جداگانه نیز آمده است.
و آخر اینکه، در بخش «نگاهی به درون کتاب بیاندازید»، میتوانید نمونه صفحات فصلهای مهم کتاب که در دو صفحه انتخاب و تنظیم شده است را بخوانید تا بتوانید بهصورت اجمالی سری به درون کتاب بزنید. در مجموع، 14 صفحه برای این کار انتخاب شده است.
دیدگاهتان را بنویسید